Tervetuloa Iijoki Foorumiin 18.5.2017!

Iijoen otva -hanke kutsuu kaikkia Iijoen vetovoiman kehittämisestä kiinnostuneita mukaan Iijoki Foorumiin. Päivän tilaisuus koostuu Iijoen mahdollisuuksiin liittyvistä esityksistä ja tietoiskuista sekä tulevaisuuteen tähyävästä yhteisestä keskustelusta. Kärkiteemoina ovat vetovoima, matkailu ja kulttuuri, vedenlaatu sekä vaelluskalat ja kalastus Iijoella. Foorumiin kutsutut kuntapäättäjät kokoontuvat rakentamaan jokivarren kuntien yhteistyötä ja paneelikeskustelussa kartoitetaan keinoja Iijoen vetovoiman kasvattamiseksi. HUOM! Iijoen arvoista ammentavat toimijat (matkailuyrittäjät, kyläyhdistykset yms.) ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa tilaisuuteen.

Iijoen otva on Pohjois-Pohjanmaan liiton, alueen kuntien ja sidosryhmien vuorovaikutukseen perustuva hanke. Hankkeen tavoitteena on rakentaa Iijoen yhteistä vesistövisiota ja hankkeita, jotka tukevat vaelluskalakantojen, veden laadun sekä alueen vetovoiman ja virkistysmahdollisuuksien suotuisaa kehitystä.

Katso ohjelma täältä. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Aika: Torstai 18.5.2017 klo 12–18.30

Paikka: Hotelli Pikku-Syöte, Syötekeskuksentie 126, 93280 Syöte

Lisätiedot: Sanna Rönkkönen, sanna@akordi.fi, p. 050 339 3347

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 12.5.2017: https://goo.gl/forms/2BtQRNLUIkSdXX612

Otva-hankkeen sivut: http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/aluesuunnittelu/iijoen_otva