Akordi 5-vuotta kekkerit

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Akordin 5-v. synttäreitä!
Katajanokan toimiston ovet ovat avoinna tiistaina 30.10. klo 15-18.

Tule tapaamaan Akordin tiimiä ja pohtimaan kanssamme tulevaa: mitä Akordin tulisi tehdä seuraavaksi ja kenen kanssa?

Tarjolla pientä purtavaa ja lyhyitä esittelyjä ajankohtaisista töistämme mm. kansallisen ilmastonmuutokseen sopeutumissuunnitelman väliarvioinnista, Etelä-Pohjanmaan suoraadista ja EKOTEKO-Ekologiset kompensaatiot teoriasta teoiksi -hankkeesta, jossa pohditaan yhteisiä käytäntöjä ja reunaehtoja luonnon monimuotoisuuden heikennysten hyvittämiseksi. Tilaisuudessa esillä juuri valmistunut video Iijoen vesistövision rakentemisesta pitkäjänteisenä yhteistyöprosessina.

Paikalla keskustelemassa Akordin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Jonna Kangasoja, operatiivinen johtaja Emma Luoma, asiantuntija Sanna Rönkkönen, projektityöntekijä Liisa Kallio ja Akordin hallituksen jäsen ja osakas Mikko Rask.

Tilaisuuden facebook-tapahtuma löytyy täältä