Tervetuloa Iijoki Foorumiin 2018!

Iijoen Otva -hanke on päättymässä, mutta mitä Iijoella tapahtuu sen jälkeen? Entä mitä oppeja muilta jokialueilta voisi tuoda Iijoelle? Tervetuloa kuulemaan, mitä Iijoen vesistövisiotyössä saatiin aikaan sekä keskustelemaan Iijoen vesistöalueen kehittämisestä ja tulevaisuudesta. Tilaisuus on suunnattu kaikille Iijoen alueen kehittämisestä kiinnostuneille tahoille sekä niille, kenen sydämessä on paikka Iijoelle.

Iijoen otva on Pohjois-Pohjanmaan liiton, alueen kuntien ja sidosryhmien vuorovaikutukseen perustuva hanke. Hankkeen tavoitteena on rakentaa Iijoen yhteistä vesistövisiota ja hankkeita, jotka tukevat vaelluskalakantojen, veden laadun sekä alueen vetovoiman ja virkistysmahdollisuuksien suotuisaa kehitystä.

Katso ohjelma täältä. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Aika: Keskiviikko 19.9.2018 klo 12–18.00

Paikka: Kierikkikeskus, Pahkalantie 447 A, 91200 Oulu (Yli-Ii)

Lisätiedot: Sanna Rönkkönen, sanna@akordi.fi, p. 050 339 3347

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 12.9.2018: https://goo.gl/forms/n5quMGlQXRRJDs832

Otva-hankkeen sivut: http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/aluesuunnittelu/iijoen_otva