Tuulivoiman hyväksyttävyys -seminaari 27.11.2018

Akordi järjestää marraskuussa seminaarin tuulivoiman sosiaalisen hyväksyttävyyden ajankohtaisista kysymyksistä. Seminaari on jatkoa viime vuoden hyväksyttävyyshuoltamo -sarjalle. Sekä huoltamot että seminaari ovat osa tuulivoiman sosiaalista hyväksyttävyyttä tutkivaa ja kehittävää IEA Wind (Task 28 Social Acceptance of Wind Energy Projects) – kansainvälistä yhteistyötä, johon Akordi osallistuu Suomen edustajana.

Seminaari pääpuhuja Garry Keegan  tulee Irlannista, Edward M Kennedy Institute for Conflict Intervention, Maynooth University. Hänen puheenvuoronsa otsikko on Social Acceptance of Wind Energy Projects: Best practice  community engagement, knowledge gaps, challenges and   opportunities

Garry Keegan is a leading community impact and conflict intervention expert in the area of infrastructure development. He performs the stakeholder engagement and community liaison role on many projects in the energy, transport, communications, healthcare and housing sectors.

Garry is the Operating Agent for the International Energy Agency’s Task 28, a research programme on the social acceptance of wind energy projects. He also works with a number of wind energy companies and has conducting training courses for community engagement practitioners on behalf of the Irish Wind Energy Association.

 

Tilaisuus järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 13-16.30 Helsingissä (Eteläinen sisäänkäynti, os. Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki). Seminaari on suunnattu tuulivoima-alan toimijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen lomakkeella: https://goo.gl/forms/VhImKyIY0sFmkuIW2

Tilaisuuden ohjelma:

12.45 Kahvit
13.00 Tervetuloa
Lasse Peltonen, hallituksen pj. Akordi

13.15 Social Acceptance of Wind Energy Projects: Best practice community engagement, knowledge gaps, challenges and opportunities
Garry Keegan, Operating Agent, IEA Wind Task 28

14:00 Tuulivoiman hyväksyttävyyshuoltamot – mitä opittiin?
Lasse Peltonen ja Sanna Rönkkönen, Akordi

14.30 Kahvitauko

14.45 Infraäänten mahdolliset terveysvaikutukset
Kati Juva, dosentti, neurologian erikoislääkäri
HUS Psykiatriakeskus

15.15 Askeleet kohti sosiaalisesti kestävää tuulivoimatuotantoa
Ryhmätyöt ja yhteinen keskustelu
Kommenttipuheenvuoro
Kati Takala, asiantuntija, Energiateollisuus ry

16.00 Yhteenveto
16.15 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuutta saa mainostaa ja jakaa vapaasti.
Lisätietoja: Emma Luoma, emma@akordi.fi, 0405163622